Var så god!
 
Här kommer höstprogrammet 2019.


En spännande höst med Senioruniversitetet kan utlovas!

Kalmar Senioruniversitet fyller 20 år. Detta uppmärksammade vi på årsmötet med en liten jubileumsskrift över vår verksamhet de senaste fem åren och med en uppskattad jubileumsshow.

Programkommitténs omfattande arbete för att kunna erbjuda medlemmarna ett brett programutbud med fortsatt hög kvalité har resulterat i denna katalog. Ni kommer att känna igen en del programrubriker, men innehållet är omarbetat och uppdaterat av våra engagerade lärare. Dessutom tillkommernya studiecirklar.
För att kunna erbjuda ett intressant och varierat utbud behöver styrelsen din hjälp att utveckla verksamheten. Tveka inte att ta kontakt med oss.

”Världen idag” ersätts denna höst av en serie föreläsningar där Linnéuniversitetet presenterar aktuell forskning.

Intresset för KSU:s aktiviteter är stort och verksamheten har hittat sina former. Styrelsen kommer att arbeta vidare på den grund som tidigare styrelser lagt.

Vi samverkar med Folkuniversitetet som bl a svarar för kursanmäl-ningar, utskick av kallelser och fakturor samt telefonfrågor när vårt kansli inte är öppet.

Besök gärna vår hemsida www.kalmarsu.se. Där kan du anmäla dig till kurser, se förändringar av utbudet och få besked om nya aktiviteter.

Jag slutar med att rikta ett stort tack till alla som möjliggjort höstens programutbud.Lars Carlsson
Ordförande

 

Eventuella programändringar meddelas genom den kursansvarige eller under fliken "Programändringar".

Innehåll: Klicka på respektive länk!

Månadsmöten

Föreläsningsserier

Studiecirklar


Studiebesök-Exkursioner

Studieresor

Programändringar