RESA                                     

Vårens resa till Skåne
I maj reser vi till Skåne. Tre roliga dagar med upplevelser och trevligt umgänge. Avresa den 11 maj från Kalmar på morgonen. Efter en bussfika längs vägen stannar vi för lunch och ett guidat besök på Wanås Konst med bl a den spännande skulpturparken vid slottet. Färden fortsätter mot Malmö och Peter Fors, nära vän till Lotte Laserstein, berättar under färden om Lotte och hennes konstnärsskap.
I Malmö tar vi in på hotellet och efter lite egentid beger vi oss till Malmö Konserthus för konsert med musik av Stravinskij, Debussy och Bretanger. Vi får bl a lyssna till "Våroffer".
Fredagen inleds med guidad busstur i Malmö och efter lunch är det dags för Moderna Museets nya utställning med Lotte Lasersteins konst. Vi blir guidade även här. Gemensam middag på kvällen avrundar dagen.
Hemresan på lördagen går via det vackra Österlen med flera stopp längs vägen. Vi besöker bl.a. Kivik Art Center och lunchen intas på Österlen.
Reservation för eventuella ändringar.

Hämta anmälningsblankett för resa.


 

Avgift 4500 kr. I priset ingår bussresa, hotell 2 nätter inkl frukost (tillägg 350 kr för enkelrum), bussfika resdagar, lunch alla dagarna, middag dag 2, guidade visningar, entréer och konsertbiljett.
Deltagarantal Max 45, men minst 35 för att resan ska bli av. Vid fler än 45 anmälda fördelas platserna genom lottning.
Tid Torsdag 11 maj kl. 08.00 till lördag 13 maj ca kl. 18.00.
Plats Avresa med buss från Pressbyrån, Fiskaregatan i Kalmar.
Anmälan Senast den 31 januari 2023 direkt till Tomas Buss. Se särskild anmälningsblankett.
Övrigt Deltagare förutsätts ha egen heltäckande reseförsäkring.
Ansvariga Bibbi Johansson. Tfn 070 271 31 22 och Kristina Ankarberg-Karlbom. Tfn 070 655 05 63.